Expert Recruitments Romania

Despre Noi

Expert Recruitments, a prominent Recruiting Agency in Dubai,

Despre Noi Expert Recruitments

"Expert Recruitments" este una dintre principalele agenții de recrutare, aprobate de "Departamentul pentru Dezvoltare Economică" și de "Ministerul Muncii - Emiratele Arabe Unite", sub numele "Expert Labor Supply Services" în Dubai și înregistrată ca "Expert Recruitments" în India sub Ministerul Întreprinderilor Mici și Mijlocii. Servim companii din Orientul Mijlociu, India și Europa prin birourile noastre regionale localizate în Dubai, India și România. Oferim soluții de recrutare pentru poziții permanente, temporare, contractuale și interimare, entry-level, top & middle management. Companiile cu care colaborăm variază de la IMM-uri la companii globale de prestigiu, precum și organizații guvernamentale din India, Europa și Orientul Mijlociu.

Serviciile noastre

Oferim soluții personalizate în următoarele direcții
 • Servicii de executive search
 • Servicii de recrutare în străinătate
 • Servicii de externalizare a personalului

Consultanții noștri sunt echipați cu o vastă experiență în industrie, precum și cu o bază de date internă cu milioane de solicitanți de locuri de muncă din Emiratele Arabe Unite și din străinătate.

Experiența noastră în industrie și echipa noastră de consultanți profesioniști utilizează o abordare de înaltă calitate, targetata și consultativă pentru fiecare misiune, permițând clienților noștri să găsească talente de top în diferite domenii.

Clienții noștri variază de la IMM-uri la companii globale de prestigiu, precum și organizații guvernamentale din India, Europa și Orientul Mijlociu. Suntem cunoscuți pentru recrutarea permanentă, externalizarea angajaților și recrutarea în străinătate în diferite industrii.

Serviciile noastre sunt referinta in state ca si India, Dubai și Europa.

De ce "Expert Recruitments"?

 • Avem acces autentic la piața forței de muncă la nivel local și global și îți oferim acces la o baza de date cu milioane de candidați calificați și consultanți profesioniști și cu experiență vastă în diverse sectoare
 • Deținem o înțelegere profundă a pieței muncii - la "Expert Recruitments", consultanții noștri au dezvoltat o bună înțelegere locală a pieței muncii încă de la începutul recrutării noastre în 2015.
 • Prezență regională - Echipe dedicate oferind o acoperire autentică la nivel regional; Dubai, India și Europa (prin biroul nostru din România).
 • Echipa noastră - Avem o echipă puternică de consultanți cu experiență înaltă, stabiliți permanent sau pe bază de misiune în birourile noastre din India, Dubai și România.
 • Cu o experiență combinată de peste 20 de ani a echipei noastre de consultanți, vă oferim servicii personalizate de recrutare a talentelor în Emiratele Arabe Unite.

Prin intermediul rețelei noastre largi din industrie și a bazei noastre de date interne cu solicitanți de locuri de muncă, suntem capabili să găsim candidatul potrivit pentru locul de muncă potrivit. Utilizând experiența noastră în industrie, dobândită prin ani de muncă asiduă în domeniul recrutării, vă oferim cele mai bune soluții de recrutare pentru diferite categorii de locuri de muncă.

Recrutare locală

Procesul nostru stabil pentru recrutarea locală este extrem de fiabil și personalizabil în funcție de cerințele clienților noștri. Semnați un contract de recrutare cu noi. Prezentați descrierea postului candidatului necesar. Discutați cu consultantul nostru despre modul în care doriți să intervievați candidatul. Alegeți din lista de profiluri selectate de echipa noastră de consultanți experți. Interviuri online sau prin Zoom cu candidații, în funcție de conveniență dumneavoastră. Test de evaluare psihometrica, dacă este necesar. Înaintați oferta dumneavoastră candidaților selectați.

Recrutare din străinătate

Pentru recrutarea în masă din străinătate în domeniul construcțiilor și în alte industrii, avem o echipă specializată de consultanți care se ocupă de recrutarea volumetrică a lucrătorilor din India, Nepal, Sri Lanka și unele țări africane. Recrutarea din străinătate a lucrătorilor necesită o rețea de agenții de încredere în țările gazdă, pe care am dezvoltat-o de mulți ani.

Outsourcing și furnizare de personal Servicii de viză și externalizare a personalului

În cadrul grupului nostru, oferim și servicii de furnizare a personalului, externalizare și vize de la o agenție conformă din punct de vedere legal, denumită "servicii de furnizare a muncii la cerere" în Dubai. Putem să vă susținem în ceea ce privește serviciile de externalizare a vizelor, în care puteți angaja personal calificat prin intermediul nostru, iar compania noastră vă furnizează viza de muncă, salarizarea și serviciile de resurse umane. Puteți economisi timp și eforturi prin externalizarea serviciilor de viză către noi, în care ne ocupăm de formalitățile legale ale angajaților dumneavoastră legate de Ministerul Muncii, viza de rezidență și alte formalități de angajare, precum și de salarizarea lunară a acestora. Consultanții noștri se pot ocupa atât de recrutarea dumneavoastră, cât și de serviciile de externalizare a personalului.

Procesul de recrutare:

Cu o experiență combinată de peste 20 de ani a echipei noastre de consultanți, vă oferim servicii personalizate de recrutare a talentelor în Emiratele Arabe Unite. Prin intermediul rețelei noastre largi din industrie și a bazei noastre de date interne cu solicitanți de locuri de muncă, suntem capabili să găsim candidatul potrivit pentru locul de muncă potrivit. Utilizând experiența noastră în industrie, dobândită prin ani de muncă asiduă în domeniul recrutării, vă oferim cele mai bune soluții de recrutare pentru diferite sectoare de activitate. Procesul nostru stabil pentru recrutarea locală este extrem de fiabil și personalizabil în funcție de cerințele clienților noștri.

Recrutare locală

Semnați un contract de recrutare cu noi. Prezentați descrierea postului candidatului necesar. Discutați cu consultantul nostru despre modul în care doriți să intervievați candidatul. Alegeți din lista de profiluri selectate de echipa noastră de consultanți experți. Interviuri online sau prin Zoom cu candidații, în funcție de dorinta dumneavoastră. Test de evaluare psihometrica, dacă este necesar. Înaintați oferta dumneavoastră candidaților selectați.

Recrutare din străinătate

Pentru recrutarea în masă din străinătate în domeniul construcțiilor și în alte industrii, avem o echipă specializată de consultanți care se ocupă de recrutarea volumetrică a lucrătorilor din India, Nepal, Sri Lanka și unele țări africane. Recrutarea din străinătate a muncitorilor necesită o rețea de agenții de încredere în țările gazdă, pe care am dezvoltat-o de mulți ani.
Urmăm un proces stabilit pentru recrutarea din străinătate, care este următorul:

 • Semnați un contract de recrutare cu noi.
 • Angajatorul emite o scrisoare de solicitare pentru forța de muncă necesară, un job order menționând toate condițiile de angajare și descrierea postului pentru forța de muncă dorită.
 • Ne trimiteți un email cu scrisoarea de solicitare pentru forta de munca necesara, împreună cu documentele legale necesare pentru a fi atestate de ambasada respectivă.
 • După legalizare, agenția noastră din țara noastră de origine publică anunțul și începe selectarea candidaților.
 • Puteți trimite delegați ai companiei dumneavoastră în țara de origine pentru interviuri personale.
 • Ne ocupăm de itinerarul călătoriilor lor.
 • Ne ocupăm de locul de desfășurare a interviului în țara gazdă, de testul de aptitudini și de alte evaluări necesare.
 • După ce delegații dumneavoastră selectează candidații, ne ocupăm de testul medical al acestora, de legalizarea documentelor, de PCC etc. și trimitem documentele la biroul dumneavoastră pentru emiterea vizei MOL.
 • După primirea permiselor de intrare, ne ocupăm de repartizarea candidaților în termen de 10 zile de la primirea vizei.
 • Vă oferim garanția înlocuirii candidaților noștri selecționați din străinătate în cazul în care aceștia nu sunt apți din punct de vedere medical, nu cunosc jobul pentru care au fost angajați sau refuză să lucreze. În aceste situații, oferim înlocuire gratuită și ne ocupăm de candidatul plecat la costul nostru.

Contactați-ne astăzi pentru a discuta nevoia companiei dumneavoastră de recrutare din străinătate sau pur și simplu postați cererea dumneavoastră pe site-ul nostru, iar unul dintre consultanții noștri vă va contacta în termen de 24 de ore.

Pentru Romania, persoana dumneavoastra de contact este Alexandra Serban careia ii puteți scrie la adresa următoare de email alexandra.serban@expertrecruitments.com.

Sectoare de activitate pe care le onoram cu forța de munca din Asia

 • Construcții, MEP și Inginerie
 • Managementul facilităților și serviciile de securitate
 • Transport și Logistică
 • FMCG, Producție alimentară
 • Agricultura
 • Asistență socială
 • Petrol și gaze
 • Producție
 • Horeca
 • IT&Telecom
 • Banking și financiar